Betaplan d.o.o., Bukovžlak 109, 3000 Celje

Zastopstva

V podjetju BETAPLAN zastopamo vodilna podjetja na svojem področju

TRUMPF MEDICAL

Podjetje TRUMPF MEDICAL, kot del globalne korporacije Hill-Rom, je podjetje ki ga zaznamujejo nemški razvojni standardi na najvišjem nivoju in ponuja trgu inovativne medicinske pripomočke.

Völker

Völker ponuja celovit nabor rešitev, ki na najboljši možen način olajšajo zahtevno vsakodnevno oskrbo – od visokokakovostnih bolniških in negovalnih postelj do prilagodljive notranje opreme in digitalnih sistemov za pomoč.

Becker

Nemško podjetje s svojimi 40 letnimi izkušnjami na področju medicinske tehnologije in medicinskega pohištva spremlja svoje uporabnike v zdravo prihodnost. Vizija je zagotavljati stabilnost, preglednost in funkcionalnost.

ALLEN MEDICAL

Allen Medical System je kot del korporacije Hill-Rom vodilno podjetje na področju ortopedije/travmatologije. S svojimi medicinskimi pripomočki je nepogrešljiv partner v vseh ortopedsko/travmatoloških operacijskih dvoranah.

Codonics

S sedežem v Clevelandu, ZDA, Codonics razvija medicinske naprave za slikanje in upravljanje informacij, ki se uporabljajo pri diagnostičnem slikanju. Podjetje Codonics je zastopano v več kot 110 državah po svetu.

Ulrich Medical

Podjetje ULRICH MEDICAL oskrbuje zdravstvene ustanove že od leta 1912. Kot specialist na področju razvoja in proizvodnje aparatov za zagotavljanje blede steze oz. ersmarchove preveze oz. tourniquet je nepogrešljiv partner v operacijskih dvoranah širom sveta.

UFSK INTERNATIONAL

UFSK ponuja patentne rešitve s sistemskim znanjem na področju patologije. Za vsa vprašanja, od načrtovanja, do izvedbe in uporabe, vas pospremi strokovno usposobljena oseba.

UFSK - International OSYS

UFSK-International OSYS GmbH s sedežem v Regensburgu je vodilni svetovni proizvajalec mobilnih operacijskih stolov in pregledovalnih  sistemov za oftalmološko dejavnost in mikrokirurgijo.

logo-operamed
Operamed
KEN Hygiene Systems

KEN ponuja širok spekter standartih in posebnih rešitev na področju termodezinfekcije.

Simonsen & Weel

Podjetje Simonsen & Weel (Eswell) od leta 2006 ponuja viskoelastične blazine za pozicioniranje pacienta med operacijo, razvite v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki na področju zdravstva.